Kā nesatikt memmīti?

  • 84
  • 0
  • 2
Autors: Emīlija

Skaties uz viņu – glīts puisis, asprātīgs, pašpārliecināts, bet kad iepazīsti tuvāk izrādās - memmītis. Kur tādi rodas?

Meitenes, es gribētu ar jums aprunāties par šo tēmu. Vai man vienīgajai liekas, ka vairums puišu no ārpuses un iekšpuses ir atšķirīgi cilvēki? No ārpuses – riktīgs mačo, alfa tēviņš – tāds, kurš liek sirdij pukstēt straujāk. Bet izrādās, ka naudu, ar ko zīmēties, viņš ņem no mammītes, pats par sevi parūpēties nav spējīgs. Viņš nevar pat vīna pudeli atkorķēt, nerunājot jau par māku uzcept sev omleti. Runā ar viņu, bet tur tāds tukšums, nevienas savas domas, tikai kaut kādas frāzes tā kā tādai uzvelkamajai rotaļlietai.
Es laikam nepareizajās vietās satieku nepareizos cilvēkus, tad pasakiet, kur satikt tos, kas zina, ko vēlas, saprot, ko dara, kuriem ir savs viedoklis un plāns, ko darīt dzīvē?
Negribētos ticēt, ka šī vienkārši ir memmīšu paaudze…
 
Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk