25 VĒRTĪGI PADOMI, KĀ jel neKAD neIZIET PIE VĪRA

  • 12
  • 0
  • 0
Autors: Līga Slišāne
  1. Izvēle. Noteikti par savu jūtu objektu izvēlies nesasniedzamu princi(viņš gaida tieši Tevi!), precēto(Tevis dēļ viņš obligāti pametīs savu sievu!), slavenu un bagātu(Tu to esi pelnījusi!), savu ārstu(Tu esi viņa visskaistākā paciente!), katoļu priesteri(laulība ir 100% garantēta!), geju(Tevis dēļ viņš mainīs savu orientāciju!), galīgu deģenerātu(pēc pīšanās ar viņu Tu traki fanosi par vīriešu dzimumu, attiecībām un ļoti gribēsi apprecēties!) uc.
  2. Nemeklē sev vīru ballītēs, klubos, bāros, diskotēkās(tur tusē tikai dzērāji, brunču mednieki un izvirtuļi), vislabāk meklē sev vīru Baznīcā, jo īpaši darba dienās tur ir ļoti daudz neprecētu, jaunu, gudru, skaistu un bagātu vīriešu.
  3. Meklē sev vīru internetā! Tieši internetā slēpjas visstrādīgākie un nopietnākie puiši un viņi ir aktīvi sociālajos tīklos 24h diennaktī!
  4. Esi kautrīga, pieticīga un klusa. Īsts vīrietis noteikti Tevi pamanīs starp skaļajām un vulgārajām, kurām no džinsiem laukā rēgojas stringi! Ja tomēr viņš priekšroku dod sliktajām meitenēm, viņš nav īsts vīrietis.
  5. Iekaro vīrieša sirdi ar savu intelektu! Tās ir pilnīgas muļķības, ka večiem patīk blondas muļķītes. Filozofē, citē viņam Kantu un Aristoteli, satriec ar savām zināšanām fizikā un matemātikā, - viņš kritīs pie Tavām kājām!
  6. Esi stipra un neatkarīga! Vīriešiem nemaz nepatīk vājas sievietes, - liec viņam saprast, ka lieliski vari tikt ar visu galā, ka spēj pati sevi nodrošināt, ja viņš nav alfonss, viņš to novērtēs.
  7. Palutini savu vīrieti ar klavierkoncertu! Tās ir pilnīgas blēņas, ka veči mīl hokeju, alu, makšķerēšanu un futbolu, vienkārši neviens vēl viņiem nav atklājis augsto mākslu! Ved savu vīrieti un trinkšķināšanas koncertiem, - čells un vijole viņam nepatiks tikai 1. reizē. Velc līdzi uz visām izstādēm, iepazīstini ar operas burvību, - viņš mūžam Tev par to būs pateicīgs!
  8. Dāvini vīrietim ziedus! Jo vairāk un biežāk, jo labāk! Dāvini rozes, hiacintes, vizbulītes, orhidejas, neaizmirstules, rudzupuķes utt., - vīriešiem patīk visi ziedi un viņi par tiem burtiski sapņo!
  9. Dāvini vīrietim dāvanas, jo īpaši tādas, kādas gribētu saņemt pati. Te nu gaumes var atšķirties, bet vīriešiem sevišķi patīk saņemt dāvanā grāmatas, seksīgu veļu, smaržas, šokolādes konfektes, romantiskas pastkartītes, jaukas glezniņas, porcelāna eņģelīšus, smaržīgās sveces utt.
  10. Esi garīga un reliģioza. Nekas tā neuzkarsē vīriešus, kā runas par Dievu! Noteikti apgaismo viņu un ved uz pareizā ceļa, - velc uz Baznīcu, dziedi viņam garīgās dziesmas, lasi evaņģēliju, - viņš būs Tavs uz visiem laikiem!
  11. Nekāda seksa pirms kāzām! Katrs mūsdienu vīrietis sapņo apprecēties ar šķīstības un tikumības iemiesojumu!
  12. Atdzīsties vīrietim mīlestībā pirmā! Ticiet, viņš tikai to vien gaida! Ja pēc tam viņš ir nobloķējis Tavu telefona numuru un visus Tavus profilus soc tīklos, izvairās no Tevis uz ielas, tas tikai tāpēc, ka viņš ļoti nopietni gatavojas braukt pie Tevis ar rožu pušķi un saderināšanās gredzenu.
  13. Sūti viņam internetā romantiskas dziesmas. Tās noteikti saviļņos viņa sirdi un dvēseli!
  14. Centies cik spēka! Esi vislabākā! Esi visuzticīgākā! Esi visčaklākā! Esi visskaistākā! Un tā bez gala.
  15. Baro viņu cītīgi! Gatavo savam vīrietim vislabākos restorānu ēdienus un seko līdzi, lai viņš vienmēr būtu paēdis. Ja tomēr vīrietis atteicās no brokastīm, jo steidzas uz darbu, panāc viņu pie auto ar desmaizi un iestūķē to viņam rīklē, - viņš būs ļoti pateicīgs.
  16. Stāsti vīrietim par saviem gļukiem! Viņš noteikti novērtēs Tavu neordināro domāšanu un neparasto personību!
  17. Atklāj viņam savus nopietnos nolūkus. Jo agrāk Tu viņam pastāstīsi, ka vēlies ar viņu laulību un 3 bērnus, jo ātrāk tas piepildīsies.
  18. Netēlo no sevis neko, nemelo, esi dabiska. Vīrieši vienkārši dievina sievietes, kas ir raganas un stervas jau pirms kāzām!
  19. Nepin intrigas un nespēlē teātri. Kam būs lemts, tas vienkārši notiks.
  20. Tici vīriešu solījumiem! Ja viņš solīja Tevi precēt, tad noteikti apprecēs. Pēc gada, pēc 5 gadiem, pēc 10, 20, 30... Esi pacietīga un gaidi!
  21. Esi uzticīga! Neko vīrietis tik augstu nevērtē sievietē, kā uzticību, jo īpaši tad, kad jums nav attiecību, bet Tu tik un tā esi viņam uzticīga.
  22. Mīli vienu un visu mūžu! Liktenis Tevi par to noteikti dāsni atalgos. Ja ne šajā, tad citā saulē.
  23. Esi atklāta un patiesa. Neslēp neko par savu pagātni, saki droši, ko domā par viņa draugiem un ieradumiem, - viņš noteikti augstu novērtēs Tavu atklātību!
  24. Uzraksti viņam mīlas dzejoli! Nekas tā neiekvēlinās vīrieša sirdi, kā Tevis pašas sarakstīts, vēlams, viņam vienam nolasīts dzejolis par romantisku un mūžīgu mīlestību.
  25. Nekad nepamet viņu bez uzmanības. Zvani viņam pēc iespējas biežāk, sūti daudz sms, brauc ciemos, aplido, apčubini, sabučo, slavē, dievini, mīli bez gala, - tad viņš Tevi obligāti apprecēs.
Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk