Pieskārieni nepieciešami kā ēdiens

  • 34
  • 0
  • 0
Autors: Edgars
Ēdiens, - materiālu daļiņu kopums ko uzņem organisms un izmanto savai darbībai.
Garīgā barība, - informācijas kopums ko uztver garīga būtne un izmanto savai darbība. Ja, kas tiek apgūts un tam nav pielietojuma, tas piesārņo prātu, kas traucē dzīvē darboties kā liekā, tauku masa organismam.
Pieskārieni organismam ar ir kā pārtika. Cilvēks nevar dzīvot bez ēdiena, bez garīgas barības un bez pieskārieniem. Tie kam nav sex(vai pašapmierināšanās), to vēlas, jeb vēlmi pēc tā aizstāj ar vēlmi pēc masāžas sniegt jeb saņemt.
Glāsti ir masāžas paveids bērniem. Arī bērniem ir nepieciešami pieskārieni un arī pieaugušiem ir nepueciešama garīga barība.
Bez pārtikas cilvēks mirst, bez garīgas barības(kaut paša radītas) degradē, bez pieskārieniem ķermenis jūtās nevesels, vieglāk pakļauts saslimšanai. Pieskārieni kas ir nevietā(ne no tā), degradē ģimenes dzīvi.
Lai būtu vesels-laimīgs garīgi un fiziski nepieciešams tas kas ir nozīmīgs garīgi un fiziski, ēdiens, garīga barība un pieskārieni.
 
 
Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk