Vēlaties apprecēties ar ideālo vīrieti?

  • 74
  • 0
  • 0
Autors: Laila ex Vaitupe
Vēlaties apprecēties ar ideālo vīrieti?
Daudzas mūsdienu sievietes ļoti vēlas atrast savu ideālo vīrieti un apprecēt to, kurš rūpēsies par viņu fiziski, emocionāli, intelektuāli un garīgi. Sievietes vēlas, lai viņas topošais vīrs būtu spēcīgs, veiksmīgs, rūpīgs, mīlošs… un, protams, garīgs!
Taču es gribu jums pajautāt šādu jautājumu: ”Bet kāpēc jūs, sievietes, esat nepieciešamas šim lieliskajam vīrietim?”
Attiecības vienmēr ir enerģijas apmaiņa. Ja vīrietis par jums finansiāli parūpējas, sniedz drošību, ved jūs uz garīgu izaugsmi, rūpējas par ģimeni, tad, ko jūs kā sieviete varat viņam piedāvāt?
Vairums sievietes apvainojas uz šādu jautājumu, bet tās, kuras neapvainojas, atbild ar savu piedāvājumu klāstu, ko var piedāvāt vīrietim pretī: ”Es esmu skaista, slaida, gudra. Man ir laba izglītība, man ir dzīvoklis, darbs, nauda.”
Paskatīsimies, cik viss uzskaitītais ir svarīgs jums un vīrietim.
Skaistums? Mēs dzīvojam Latvijā, šeit skaistu sieviešu netrūkst. Skaistums jūs neizcels no pūļa, lai vīrietis varētu jūs pamanīt.
Gudra? Arī gudras sievietes Latvijā netrūkst. Gudras, ar izglītību un dažādiem grādiem. Sievietes, kuras ir ar lielisku karjeru un diplomu kaudzēm. Man ir viena pazīstama sieviete, kurai ir 35 un viņa mācās Hārvardā, bet viņa joprojām ir viena.
Laba mīlniece? Tas šodienas sabiedrībā ir milzīgs pluss, bet vīrietim visu laiku vajadzēs kaut ko jaunu mīlas frontē, tāpēc jūs konkurenci neizturēsiet, ja domāsiet, ka tikai ar seksu varat noturēt vīrieti.
Piedodiet, meitenes, bez aizvainojumiem, bet kāpēc šim lieliskajam vīrietim, kurā ir viss, būtu jāizvēlas jūs?
Kas jūsos ir tik unikāls un neatkārtojams? Nekautrējieties, neapvainojieties, bet uzskaitiet savas stiprās puses, uzrakstiet tās, tieši tagad!
Varbūt jūs spējat ar apbrīnu acīs klausīties?
Varbūt jūs spējat vīrietī redzēt labo un sajūsmināties par to?
Vabūt jūs mākat vīrieti iedvesmot uz augstiem sasniegumiem?
Varbūt jūs mākat klusēt, kad tas nepieciešams, un ļaut, lai vīrietis pieņem lēmumu?
Varbūt no jums staro tāda kā laimes sajūta, kas liek vīrietim atslābt?
Varbūt jūs esat meistarīga mājsaimniece un spējat uzburt mājās tādu atmosfēru, kurā vīrietim katra diena ir svētki?
Varbūt jūs mākat gatavot tā, ka, ēdot šo ēdienu, visi ir sajūsmā?
Varbūt jūs spējat no visa, ko sniedz dzīve, gūt apmierinājumu un baudu? Dot baudu un gūt pati no dzīves baudu?
Varbūt jūs mākat pieņemt vīrieti ar visām viņa stiprajām pusēm un trūkumiem?
Varbūt jūs mākat būt pateicīga par visu, pat par sīkumiem?
Bet varbūt jūs mākat sekot un klausīties vīrietī ar uzticību?
Ja jūs uz vismaz pieciem šī testa jautājumiem atbildējāt ar “jā”, tad jums tiešām nav konkurentu un visai drīz uzradīsies jūsu ideālais vīrietis, jo šādas vērtības mūsdienu pasaulē padara sievieti vienreizēju, retu un pieprasītu!
Ja jūs sevī cienat tikai skaistumu, formas un spēju seksuāli apmierināt vīrieti, tad visdrīzāk jūs izmantos un nomainīs pret nākamo. Ar šādām vērtībām nopietnas attiecības negaidiet! Ja jūs pret sevi attiecieties tikai kā pret ķermeni, tad kāpēc citiem vajadzētu tiekties iepazīt jūsu dvēseli?
Ja jūs cieniet tikai savu prātu, tad attiecības būvēsies kā ar līdzvērtīgu. Būsiet kā labi draugi, labi domubiedri, bet nekādas rūpes, sajūsmu, romantiku varat negaidīt.
Ir labs vingrinājums, kurš jums var palīdzēt saprast savus trūkumus, pie kuriem vajadzētu piestrādāt, lai satiktu šo ideālo vīrieti (ja jums viņš patiesībā ir vajadzīgs).
Uzdevums:
+ Izveidojiet sarakstu no 20 īpašībām vai vērtībām, kuras jūs gribat redzēt savā vīrietī.
+ Iztēlojieties viņa tēlu, ne tik daudz pievēršot uzmanību izskatam.
+ Pavērojiet viņu.
+ Kādu amatu viņs ieņem?
+ Kurš viņš iet?
+ Kādi ir viņam draugi?
+ Kā viņš pavada brīvo laiku?
+ Kāda ir viņa attieksme pret sievietēm?
+ Kādas ir viņa attiecības ar vecākiem?
Sajūtiet viņu. Pameditējiet uz šo tēlu. Iztēlojieties, ka jūs esat kļuvusi par viņu. Varbūt jums gribēsies iztaisnot muguru, jūs varat sajust vīrieša vibrācijas un pārliecību par sevi plūstam caur jums.
Un jūs (šā vīrieša tēlā) satiekat negaidīti meiteni (šī meitene esat jūs, paskatieties uz šo meiteni ar vīrieša acīm).
Ko jūs kā vīrietis domājat par šo meiteni? Kāda jums viņa liekas? Viņa jums simpatizē? Kas viņā pietrūkst, lai kļūtu par jūsu sievu un bērnu māti?
Pievērsiet uzmanību tam, kādi vārdi sāks skanēt jūsu galvā. Pierakstiet tos.
Šajā uzdevumā jūsu iekšējais vīrietis satikās ar jūsu iekšējo sievieti. Viņiem abiem ir jābūt godīgiem, lai kļūtu par pāri.
Tagad atgriezieties savā sievietes ķermenī.
Varbūt šis uzdevums jums parādīs, kāpēc šis vīrietis jūs vēl nav uzrunājis uz ielas, kāpēc viņš jūs vēl nav atpazinis, nav pamanījis.
Vairums cilvēku, veicot šo uzdevumu, saprot, ka nevis sejas skaistumu nepieciešams vairot, figūru trenēt un krūtis palielināt. Vairums vīriešu liekas, ka sievietes ir pārāk nervozas, neapmierinātas, emocionālas, nemierīgas, viņās nav šarma un pārliecība par sevi, kas viņus piesaista sievietē.
Protams, sekojiet līdzi figūrai un sejai, bet, ticiet man, tas nav svarīgākais, ko pamanīs jūsu ideālais vīrietis.
Šis uzdevums jums ļaus saprast, kur jūs tagad atrodieties un vai jums tur ir ērti, vai varbūt jums nemaz nevajag šo vīrieti. Varbūt jūs piekritīsiet attiecībām ar cilvēku jūsu līmenī, ar kuru kopā augsiet un sasniegsiet laimi.
Daudzi cilvēki joprojām ir vieni, tikai šo augsto prasību dēļ — prasībām vienam pret otru, bet ne pret sevi. Mēs meklējam otru ideālo cilvēku, bet vai mēs paši esam ideāli?
Sievietēm ir viena problēma — viņas trenē ne tos muskuļus, kurus vajadzētu trenēt, lai kļūtu par sievu un māti. Sevī ne tikai ir jāvairo skaistums un seksīgums, jābūvē karjera un jāiegūst stāvoklis sabiedrībā. Tādos gadījumos bieži nākas dzirdēt: ”Kas manī ir vainas? Skaista, ar izglītību, dzīvoklis ir, mašīna ir, pelnu labi, eju uz sporta zāli. Ko vēl šiem vīriešiem vajag?”
Vajag attīstīt tās vērtības un iemaņas, kuras kalpos jums visu dzīvi, ne tikai jaunības maksimālismā.
Kas tās ir par vērtībām? Tās ir:
+ pateicība;
+ apmierinājums;
+ pašpārliecinātība (pašpietiekamība);
+ spēja redzēt labo un priecāties par to (ne tikai vīriešos, bet arī sievietēs, tajā skaitā arī sevī);
+ mācēt vienmēr būt labā noskaņojumā;
+ spēja pieņemt bez kritikas;
+ intrese par sevi un dzīvi;
+ savu kā sievietes mērķu nospraušana dzīvē;
+ māksla baudīt sevi un dzīvi;
+ spēja paklusēt;
+ spēja paklausīt un sekot vīrietim;
+ māksla runāt, uzsverot otrā labās īpašības, bez pretenzijām un pārmetumiem;
+ cienīt sevi un neļaut sevi pazemot.
Šie kritēriji parāda, kas ir ideālā sieviete, kurai ir augsts pašnovērtējums, kurā ir daudz mīlestības un kura ir pašpietiekama. Vīrieši meklē tieši tādas sievietes, lai augtu un veidotu ģimeni.
Salīdzinoši maz sieviešu atrodas šādā līmenī, bet viņas tomēr cer satikt vīrieti, kurā ir viss. Bet, ja godīgi, meitenes, jūs neesat gatavas šādam vīrietim.
Iedomājieties.
Jūs atnākat uz zirgu fermu un ļoti gribat jāt ar zirgu. Jūsu līmenis — iesācējs. Jums instruktors piedāvā vairākus variantus: “Šis ir mierīgs zirgs, ļoti uzticams, varat jāt ar viņu. Ir arī jauns ērzelis, jūs varat sākt tagad ar viņu trenēties, viņam ir labs potenciāls kļūt par labu skrējēju. Pēc pāris gadiem ar šo ērzeli jūs gūsiet labus panākumus un pa šo laiku viņš pie jums pieradīs un kļūs par uzticamu draugu.” Tomēr jūsu skatienu piesaista tur tālumā skaists, dārgs, stalts arābu zirgu zirgs. Viņa spalva spīd, acis mirdz, viņš nespēj mierīgi nostāvēt aiz pārliecības par sevi. Viņa apburta jūs citus zirgus vairs neredzat, un kā nohipnotizēta jūs pieejat pie viņa un sakāt: ”Es gribu viņu!”, bet instruktors atbild: “Šis ir sporta zirgs, ar zelta apbalvojumiem, čempions. Šim zirgam ir stingrs raksturs un iespaidīgs ātrums. Lai ar tādu jātu, jums ir pāris gadi jāpatrenējas, savādāk viņš jūs var satraumēt. Zirgs ļoti jūt jūsu stāvokli un asi reaģēs uz jūsu nepilnībām.” Protams, jūs neko negribat dzirdēt, ko jums saka, un atbildat: ”Es gribu viņu tagad!”, bet instruktors nevar riskēt ar savu profesiju un atsaka JŪSU PAŠU DROŠĪBAS labad. Taču jūsos parādās dusmas par šādu instruktora lēmumu. Jūs gribat tikai šo zirgu un nevienu citu.
Tas notiek ar tik daudzām sievietēm. Šajā stāstā šis sporta zirgs ir vīrietis, kurš ir pilnībā nobriedis, bet instruktors ir Dievs, kurš grib jūs pasargāt, lai jūs sevi nesāpinātu ar tādu vīrieti. Un rezultāts kā parasti ir dusmas uz Dievu: ”Kāpēc tu man devi šādu dzīvi? Vai tad es nebiju pelnījusi normālu vīrieti?” Tādēl jūd atsakāties no vīriešiem vispār, sakot, ka viņi visi ir vienādi.
Saprotiet, ja jums dzīve tagad nedod tādu vīrieti, tad jūs neesat viņam gatavas, bet sievietēm to pierādīt ir grūti! Ļoti grūti!
Sievietes psihes spēks ir neizmērojams un viņa cenšas pievilkt šo ideālo vīrieti ar visiem iespējamiem paņēmieniem. Viņas veic askēzes, skaita lūgšanas utt., tikai ar vienu mērķi — dabūt to vienu konkrēto vīrieti. Viņa to dara ārišķīgi, bet iekšā neko mainīt nevēlas…
Un beigās šis instruktors padodas un ļauj jums jāt ar šo stalto sporta zirgu.
Viņas saņem šo vīrieti, bet cik jums asaras būs jāizlej viņa dēļ.
Atnāk vīrietis. Viņš sāk jūs aplidot, dāvāt ziedus, pirkt dāvanas, izteikt komplimentus utt. Domājiet, sieviete spēj to visu pieņemt un novērtēt?
Nē. Viņai tas liekas viss aizdomīgi labi, pat parāk labi, viņa gaida, kad beigsies šis skaistais medusmēnesis un sāksies patiesās attiecības. Viņa ātri paliek greizsirdīga, pārbauda viņa telefonu un e-pastus. Ar katru dārgo dāvanu pie viņas atnāk doma: “Kas man tagad viņam ir jādod pretī, kāpēc viņš man dāvina tik dārgas dāvanas, es to neesmu pelnījusi?” Viņa kļūst nervoza, neapmierināta un zaudē savu skaistumu. Viņa pazaudē cieņu pret sevi, ar ko viņa arī liek vīrietiem pilnīgi zaudēt intresi par viņu. Un tad sākas: “Tu mani nemīli, tu vari atrast labāku par mani, kāpēc tu izvēlējies mani, piedod, ka neatbilstu taviem standartiem, tev noteikt ir cita...!” Un viss! Tā viņa pazaudē visu savu vērtību.
Jo tāda līmeņa attiecībām ir jābūt pašpietiekamām, jāmāk apzināties savu vērtību, savu sievišķo vērtību, interesi par sevi un dzīvi, jir jāmāk kļūt laimīgai arī bez vīrieša.
Šeit var minēt piemēru par to, ja jūs būtu sevī mierīga, pārliecināta zirgu žokejs, kura zina savu līmeni un saprot, ja viņai instruktors nedod šo zirgu, tad dos labāko, tieši to, kas nepieciešams viņai. Un jūs spējāt mierīgi skatīties zirga acīs un smaidīt. Zirgam tāds jājējs kļūst ļoti interesants. Jo zirgi (kā arī vīrieši) ļoti jūt iekšējo jātnieka stāvokli. Padomājiet par to, neapvainojieties, ja Dievs jums nedod vīrieti, vai iedeva, un jūs viņam nebijāt gatavas. Saprotiet savu līmeni.
Esiet adekvātas, saprātīgas savās vēlmēs un vīrieša izvēlē! Mēģiniet uz to paskatīties no malas. Vai tiešām jums ir vajadzīgs tāds ērzelis?
Vai tas jums nesīs laimi?
Bet varbūt jums ir nepieciešams vīrietis ar labām īpašībām, kurš nākotnē kļūs par augstākas klases, pateicoties jūsu ticībai viņam, jo spējā redzēt viņa spēcīgās puses un iedvesmot viņu?
Šeit es jūs aicinu strādāt ne tikai pie sava izskata, bet arī pie vērtībām, pie savas iekšējās dzīves.
Es jūs aicinu neskriet pēc vīrieša, bet kļūt vērtīga pati sev, lai vīrietis pats skrietu un iekarotu jūs!
Kļūstiet par brilijantu, jo būt mīlētam ir daudz svarīgāk, nekā būt bagātam, slavenam, skaistam un populāram. Būt mīlētam nozīmē būt laimīgam.
Jums viss izdosies!
Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk