Prosecco kokteilis ar avenēm, līčijām un timiāna noti
Sastāvdaļas
150 ml atdzesēta ruma liķiera Malibu (vai cita)
100 ml atdzesēta degvīna
400 g kokosriekstu piena
125 g svaigu vai saldētu aveņu
100 ml ūdens
4 ēdamk. cukura
Maršmelovi, piparmētru lapas, avenes vai cits rotājums pasniegšanai
1) Pagatavo sīrupu - katliņā liec avenes, ūdeni un cukuru. Uzvāri un vāri aptuveni 2-3 min, līdz sīrups nedaudz sabiezē. Pilnībā atdzesē.
2) Sīrupu kopā ar visām pārējām sastāvdaļām rūpīgi sablenderē viendabīgā, uzputotā masā.
3) Rotā ar avenēm, piparmētrām, maršmeloviem vai citiem iecienītākajiem saldumiem un baudi lieliskā kompānijā.
Receptes autore Jevgēnija Jansone, foto autore Viktorija Kožemakina