Šodien 21.00 aicina atvērt logus un aplaudēt mediķiem un citiem pašaizliedzīgajiem

  • 16
  • 0
  • 0
Autors: Pasaki paldies,
Sociālajā tīklā Facebook izsludināts aicinājums šovakar pulksten 21.00 atvērt logus un ar aplausiem pateikt Paldies mūsu mediķiem, policistiem, pārdevējiem un visiem, kas pašaizliedzīgi turpina darbu frontes pirmajā līnijā.

Idejas autori ir Ansis Egle un Kristaps Birmanis, kas pēc ārvalstu ceļojuma šobrīd atrodas pašizolācijā un karantīnā Rīgā un Jūrmalā, un šādā veidā vēlas iedvesmot tos, kuri nenogurstoši turpina savu darbu par spīti šī brīža izaicinājumiem.

«Doma radās, redzot, kā cilvēki Francijā, Spānijā, Itālijā un citviet pasakās tiem, kas pašaizliedzīgi cīnās par tiem, kam šobrīd klājas visgrūtāk. Tāpēc aicinām pulksten 21.00 apstāties uz 30 sekundēm un pateikties ar aplausiem tiem, bez kuru pašaizliedzības mums visiem būtu neiespējami turpināt darīt savus darbus,» portālam Santa.lv saka Ansis Egle. 

Aicinājumam atsaukušies jau vairāk kā 1000 cilvēku.

Apstiprināt savu līdzdalību šai akcijai vari:
https://www.facebook.com/events/197385944877386/?active_tab=about

Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk