Valdība rīt lems par ārkārtas situācijas pagarināšanu uz vēl 4 nedēļām

  • 20
  • 0
  • 0
Satiecmani.lv Autors: Satiecmani.lv
Šodien, 6. aprīlī, pēc sadarbības sanāksmes sēdes ministru prezidents Krišjānis Kariņš medijiem pavēstīja, ka rīt vadības sēdē tiks lemts par ārkārtas situācijas pagarināšanu uz vēl 4 nedēļām. 
Tāpat tiks lemts par dīgstāves pabalstu pilnveidošanu, lai vairāk atbalstītu tos dīgstāves pabalsta saņēmējus, kuriem ir apgādājamie bērni un mazo uzņēmumu īpašniekus un valdes locekļus.

Ministru prezidents Kriškānis Kariņš uzsvēra, ka, spriežot pēc saslimušo skaita, šobrīd situācija ar Covid-19 Latvijā tiek kontrolēta. Tas nozīmē, ka līdzšinējie pieņemtie mēri darbojas, taču tas diemžēl vēl pāragri būtu teikt, ka krīze ir pārvarēta. Tāpēc rīt pēc konsultēšanās ar infektologiem, valdība lems par ārkārtas situācijas pagarināšanu uz vēl četrām nedēļām. 

Tāpat rītdienas valdības sēdē tiks lemts, kā pilnveidot dīkstāves pabalstu sistēmu, lai atbalstītu tos, kuru apgādībā ir bērni un mazo uzņēmēju valdes locekļus un īpašniekus.

Plānots, ka rīt tiks pieņemts lēmums arī par Rīgas Domes ārkārtas vēlēšanu pārcelšanu uz septembri.
Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk