Zaļā ceturtdiena - labs brīdis, lai sāktu kārtošanas un sūdiņu izmešanas spēli

  • 4
  • 0
  • 0
Satiecmani.lv Autors: Satiecmani.lv
Ticējums vēstī, ka Zaļajā ceturtdienā ir jākārto māja, jo tad visu gadu turēsies kārtība. Ja reiz tā, tad šis ir arī labs brīdis, lai sāktu sūdiņu izmešanas spēli jeb katru dienu atbrīvotos no liekajām mājas mantām.

Spēle ilgst 30 dienas. Noteikums ir pavisam vienkāršs, katru dienu jāizmet vai jāziedo labdarībai arvien pieaugošs priekšmetu skaits.
1. dienā - jāizmet ārā viena lieta.
2. dienā - divas lietas.
3. dienā - trīs lietas un tā līdz pat skaitlim 30 pēdējā spēles dienā.

Lielākais ieguvums - pēc 30 spēles dienām māja nudien būs kļuvusi tīrāka un sakoptāka!

Pat tad, ja pirmajā brīdī šķiet, ka mājās nav tik daudz lietu, no kur'ām atbrīvoties, atliek tikai uzmanīgi pavērties apkārt un, palūkojoties uz katru no priekšmetiem, godīgi atbildēt - vai esmu šo priekšmetu izmantojis pēdējo trīs mēnešu vai pusgada laikā? Vai šis priekšmets sniedz man prieku? Ja atbilde uz abiem šiem jautājumiem ir negatīva, tad šis priekšmets visticamāk nav pelnījis atrasties jūsu mājā!
 
Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk