Cik daudz vecam vīram jāmaksā par elpošanas ierīci?

  • 3
  • 0
  • 0
Satiecmani.lv Autors: Satiecmani.lv

Slimnīcā pēc ilgstošas pavadīšanas atguvies 93 gadus vecs vīrietis. Viņam lika samaksāt par elpošanas ierīci, bet tikai par vienu dienu. Vecais vīrs sāka raudāt. Ārsts mēģināja mierināt sirmgalvi un pārliecināja viņu neraudāt par šo cenu. Bet tas, ko šis vecais vīrs atbildēja, lika ārstiem apraudāties.
Viņš teica: "Es neraudu naudas dēļ, kas man jāmaksā. Es varu samaksāt visu naudu. Es raudu tāpēc, ka 93 gadus esmu elpojis Dieva gaisu, bet nekad par to neesmu maksājis. Jūs sakāt, ka vienu dienu izmantojat elpošanas ceļu ierīci slimnīcā jāmaksā šī lielā summa?
Vai jūs zināt, cik tad es esmu parādā Dievam? Un es nekad Viņam par to pat neesmu pateicies."

Ziņu patiesumu nevar pārbaudīt, bet vectēva vārdi ir mūsu pārdomu vērti. Kad mēs brīvi elpojam gaisu bez sāpēm vai slimībām, neviens gaisu neuztver nopietni. Tikai nonākot slimnīcā, mēs varam uzzināt, ka pat skābekļa elpošanas aparāti maksā naudu!
Novērtējiet šo iespēju, kas mums ir dotsa un vienmēr esiet pateicīgi, par to ko Dievs mums ir devis.

Pārpublicēts no Uģa Kuģa profila Facebook.com:
https://www.facebook.com/ugis.kugis.9

Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk