Kā sevi iemīlēt un būt laimīgai? 5 problēmas un risinājumi

  • 13
  • 0
  • 0
Satiecmani.lv Autors: Satiecmani.lv

Problēma: Tev nepatīk tas, kāda tu esi.
Ja tev nepatīk tas, kāda tu esi, veic izmaiņas, kas nepieciešamas, lai tu kļūtu par personu, kāda vēlies būt. Tas ir tieši tik vienkārši kā izklausās. Iemācies ko jaunu, izmēģini ko jaunu, dzīvo savādāk, un tu redzēsi arī izmaiņas sevī.

Problēma: Viņa izskatās daudz labāk.
Jā, varbūt viņa ir ļoti jauka, bet arī tu tāda esi. Pieņem savus trūkumus un esi lepna par savām stiprajām pusēm. Mīli sevi, jo nav uz pasaules vairs nevienas tādas kā tu!

Problēma: Grūtības ar draugiem.
Tu nevari pildīt draudzenes pienākumus, ja netiec galā pati ar sevi. Kāpēc mums vajadzīgi draugi? Tāpēc, ka viņi mūs atbalsta un sniedz beznosacījuma mīlestību. Pirmkārt, esi pati sev vislabākais draugs. Ieklausies sevī ikreiz, kad gadās kāda liksta.

Problēma: Nekas nav labi. 
Un kas par to? Tas nevar ilgt mūžīgi. Pieņem to, ka tas ir viens no tava dzīves ceļojuma posmiem un tas nav tā vērts, lai šo ceļojumu izbeigtu. Tev ir nepieciešams mīlēt sevi, neatkarīgi no tā, kā tev dzīvē iet. Ir brīži, kad nepieciešama tikai ticība, ka viss būs labi un tā arī notiek. Skaidri un gaiši pasaki sev, ka esi pelnījusi laimi un to iegūsi.

Problēma: Viņš nemīl mani tik ļoti, cik es viņu.
Patiesībā, problēma nav tajā, ka tu viņu mīli pārāk daudz, bet tajā, ka tu pārāk maz mīli pati sevi. Mīlestība nostāda tevi aci pret aci pašai ar sevi. Nav iespējams patiesi un ar beznosacījuma mīlestību mīlēt citu, ja tu nemīli sevi.

Pārpublicēts no Uģa Kuģa profila Facebook.com:
https://www.facebook.com/ugis.kugis.9

Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk