8 trāpīgas atziņas, kas raksturo mūsdienas

  • 9
  • 0
  • 0
Satiecmani.lv Autors: Satiecmani.lv

Slavenā rakstnieka Kurta Vonegūta domugraudi, kas ļoti trāpīgi raksturo mūsdienas. 


* Dievs dod man rāmu garu pieņemt visu, ko nespēju ietekmēt, drosmi ietekmēt visu, ko spēju, un gudrību vienmēr atšķirt vienu no otra.

* Nav nekāda iemesla, kāpēc labais nevarētu trimfēt pār ļauno, ja vien eņģeļi būtu organizēti pēc mafijas parauga.

* Es nezinu, vai uz Mēness ir cilvēki, bet, ja ir, tad viņi droši vien lieto Zemi kā savu trakomāju. Un ar trakajiem es nedomāju vīrusus vai ziloņus. Es domāju mūs - cilvēkus.

* Par šarmu dēvē cilvēka spēju izraisīt citos uzticību un simpātijas, neatkarīgi no tā, kas šarmantajam subjektam ir aiz ādas.

* Viss laiks ir viss laiks. Tas nemainās. Tas neparedz brīdinājumu vai paskaidrojumus. Ņem to mirkli pa mirklim, un tu sapratīsi, ka mēs visi esam kukaiņi dzintarā.

* Karš tagad ir TV izklaides paveids, un Pirmo pasaules karu īpaši izklaidējošu padarīja divi amerikāņu izgudrojumi - dzeloņstieple un ložmetējs.

* Mēs visi esam daudz ko palaiduši garām. Mums visiem nebūtu par ļaunu sākt no paša gala, un vislabāk ar bērnudārza kursu.

* Tas karš tikai padarīja miljonārus par miljardieriem. Šodienas karš miljardierus padara par triljonāriem. Lūk, ko es saucu par progresu!

Stāsts pārpublicēts no Sarmītes Pīkas profila Facebook.com
https://www.facebook.com/sarmite.pika

 

Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk