Stāsts par nozaudēto cimdu

  • 28
  • 0
  • 0
Satiecmani.lv Autors: Satiecmani.lv
Reiz kāds vīrietis kavēja vilcienu – viņš tik ļoti steidzās, ka uz perona pazaudēja cimdu. Tas viņam izkrita no kabatas mirklī, kad viņš steidzīgi vilka ārā vilciena biļeti.
Apsēdies savā vietā, vīrietis attapās, ka kabatā ir tikai viens cimds. Ātri pārskatījis savas mantas, viņš saprata, ko to acīmredzot izmetis uz perona. Paskatījās pa logu – jā, tur jau tas gulēja – viens un skumjš. Arī vīrietis saskuma – tas bija labs, dārgs cimds, turklāt jau ierasts un mīļš. Taču vagona durvis jau vērās ciet un vilciens lēnām sāka kustēties. Un tad vīrietis strauji piecēlās, atrāva vaļā logu un izmeta uz perona arī otru cimdu. Turpat, kur gulēja pirmais. Viņam viens cimds tāpat nederēja, bet tam, kurš atradīs, būs lielisks cimdu pāris!
 
Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk